RO Collection | Design til Hjemmet | Køb vaser online | Rue Birch

Ro Collection

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Tidløst design fra Ro Collection

Håndværk, kvalitet og æstetisk kendetegner det danske brand Ro. Med sine elegante lysestager, vaser og stentøj fra Ro Collection får du et udvalg af særdeles gennemført design. Herudover finder du flotte mundblæste glas, karafler og ikke mindst den ikoniske toolbox fra Ro Collection.

Designvirksomheden Ro Collection udfordrer det let forgængelige og overfladiske. Det betyder at du får produkter, som kun bliver smukkere med alderen. Passionen for at gøre deres kollektion tidløs ligger i deres ønske om reel bæredygtighed, fordi med tidløse produkter, der kan holde i 100 år, minimerer du forbrugernes tendens til at smide ud. Alle produkter er designet og forarbejdet med fokus på det naturlige materiale og dets muligheder. Alle design fra Ro håndlaves lokalt i Danmark & Europa på værksteder der besidder viden om netop dette håndværk og dets produktionsmetoder.

Vaser drejet i hånden & fingertappet træ

Kunst der afspejler sindsro kendetegner kunstneren Rebecca Uth som grundlagde det danske brand Ro Collection tilbage i 2013. De flotte vaser, stager og stentøj er sande små kunststykker, som portrættere rolighed og sanselighed i keramikken.

Rebecca Uth samarbejder med flere designere for at udarbejde innovative designs til hendes kollektion. Det abstrakte formsprog har til formål at skabe sand værdi for dig i hverdagen i kraft af en forening af funktion og æstetik. Ro Collection er design skabt til livet & skabt til at holde i generationer.

Stort udvalg af bæredygtige designs fra Ro Collection

Udforsk den kunstneriske stilart fra Ro Collection her på Rue Birch. Med Ro Collections fokus på langtidsholdbare produkter, får du keramik med sand fokus på bæredygtighed, og til en konkurrencedygtig pris. Find blandt andet den flotte hurricane i flere størrelser. Mundblæste glas vaser og stager i dæmpede farver som amber, grey smoke og sephia brown.

Bestil dit Ro Collection her på Rue Birch og få gratis levering, hvis du bestiller for mere end 499,- og samtidig får du hurtig levering (1 - 2 hverdage).

Bestil din gave her på Ruebirch

Er produkterne fra Ro Collection til en gave? Så kan du i din ordre bestille gaveindpakning, hvor vi pakker den ind for dig og du har mulighed for at tilføje en personlig hilsen den du holder af.

Vi ser frem til at modtage din ordre og god fornøjelse.