AYA & IDA | Drikkeflasker & Termokopper | Køb online | Rue Birch

Aya & Ida

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


AYA&IDA drikkeflasker

Holdbare, Genanvendelige & Fri for Kemi

Med en bæredygtig drikkedunk fra danske Aya & Ida, får du alt hvad du har brug for til at slukke tørsten med både kolde & varme drikke.

Alle flasker fra Aya & Ida har 2 funktioner:

- de kan holde vand og andre drikkevarer køligt i op til 24 timer.

- de kan holde din te eller kaffe varm i op til 12 timer.

De flotte drikkeflasker er lavet i fødevaregodkendt rustfrit tål 18/8 & afgiver ikke smag. Alle vandflasker fra Aya & Ida er fremstillet uden hormonforstyrrende stoffer, BPA eller andet kemi.

Du kan derfor trygt fylde disse genanvendelige flasker livet igennem til både dig & dine kære.

Når du køber en vandflaske fra Aya&Ida doneres 100 liter rent drikkevand til børn i nød igennem UNICEF.

Ruebirch.dk fører et nøje udvalgt sortiment af de flotte bæredygtige vandflasker i farver fra Aya & Ida. Se udvalget fra Aya og Ida online her på siden eller besøg vores butik på Tværgade i Nykøbing Falster. Her har vi udstillet testere, hvor det er muligt at fornemme funktionen og se de populære drikkedunke i virkeligheden. Alle vandflasker indeholder 500 ml. og har et låg som nemt tages af og på. Herudover har selve åbningen på flasken en god mellem størrelse. Den er ikke for lille og ikke for stor.

Du kan blandt andet se vandflaske i den populære farve Tropical, Soft Rose, Matte Black & Cool Grey fra Aya&Ida. Vandflaskerne fra Aya & Ida kan bruges af alle aldre.

Sluk tørsten i stilrent design & hjælp vores smukke planet med at trække vejret. Drop plasticflaskerne & invester i disse drikkeflasker & gennemførte bæredygtige koncept som Aya & Ida står for. Den bæredygtige tankegang er så gennemført at skulle du miste låget til din Aya & Ida drikkeflaske kan du nemt købt et nyt låg.

God fornøjelse med at slukke tørsten.

Aya&Ida drikkeflasker får de varmeste anbefalinger med herfra.