Yoga Arkiv - RUE BIRCH

Viser 1–21 af 23 resultater

Yoga

SOFT SPORT

YOGA, PILATES & BLID SPORT

Her på siden finder du et helt særligt udvalg af tøj & udstyr til din daglige yoga træning. Alle designs er i smukke tidsløse farver & skabt i de bedste ansvarlige kvaliteter. Find blandt andet yogatøj fra Moshi Moshi Mind & Gai Lisva her på RueBirch.dk.

RECYCLE & ØKOLOGISK

Find Sally yoga top & Shanti yoga leggins i genanvendte materialer eller den nye ivalo top i økologisk hør fra Gai Lisva. Find yogamåtter, yoga blokke i kork, stopper til yogamåtter og meget mere fra Moshi Moshi Mind.

Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butik i Nykøbing Falster hvor du finder hele udvalget af yogatøj og udstyr fra Moshi Moshi Mind og Gai Lisva. Vi er også forhandler af den velkendte urtete fra Moshi Moshi Mind samt de æstetiske og funktionelle drikkeflasker fra Aya & Ida.

SLOW SPORT X RUE BIRCH

Ro, langsommelighed & langtidsholdbart design har fra starten skabt vores DNA. Vores lokale Ø-liv på Falster har altid drevet os og givet inspiration til Rue Birch. Yoga & blid sport er med til at skabe den ro, fordybelse og inspiration – denne kategori har derfor en særlig betydning for os. Det er en kategori som vi har glædet os til at introducere. Vi håber du vil nyde det flotte yogatøj & udstyr i samme grad som vi gør.

Namaste ♥