Bæredygtige Rengøringsbørster | Køb online her | Rue Birch

Viser alle 3 resultater

Rengøring | Børster

HÅNDLAVEDE FRANSKE BØRSTER | ØKOLOGISK RENGØRING

Rue Birch er forhandler af de autentiske, æstetiske og ikke mindst funktionelle børster fra franske Andrée Jardin. Et håndværk som de har arbejdet med siden 1947.

I vores hverdag går det stærkt. Det skal være hurtigt, nemt og funktionelt at gøre rent og rydde op. Rue Birch fører en serie af tilbehør til rengøringen hvor kvalitet og håndværk er i særklasse.

Fejebakker i god kvalitet og med håndtag i mørkt hårdt træ, støvkoste med fjer som nemt og hurtigt fjerner støv på selv de sværeste steder. Har du lamper i foldet papir, kan vi også varmt anbefale den fantastiske støvkost. Herudover finder du også bl.a. et sneaker kit cleaning sæt, som er et skopudsesæt i en flot gaveæske, ansvarlige svampe til rengøring, et lille krummesæt til middagsbordet og meget mere. Køb de flotte børster til rengøring her hos Ruebirch.dk med naturlige børstehår, fjer og træ.

 

“Mine børster skal kunne ligge fremme i dagligdagen, så jeg hurtigt kan få dem i brug. Det kræver et vist æstetisk design, for at en håndkost eller fejebakke får lov til at ligge fremme hjemme hos mig

De bløde håndlavede børster fra franske Andrée Jardin lever op til alle disse krav. Både funktion & æstetisk.

Det bliver næsten en fornøjelse at gøre rent, men også kun næsten 🙂 ”

Citat indehaver af Rue Birch, Lise Damgaard Nielsen