PÅSKEKAMPAGNE | AIAYU HÅNDKLÆDER Arkiv - RUE BIRCH

Viser alle 12 resultater

PÅSKEKAMPAGNE | AIAYU HÅNDKLÆDER

PÅSKE KAMPAGNE PÅ AIAYU HÅNDKLÆDER

Rue Birch fører hele udvalget af de luksuriøse og bæredygtige frotté håndklæder fra Aiayu i hør og bomuld. I denne påske ønsker vi at gøre noget særligt for dig som loyal Rue Birch kunde.

Vi tilbyder derfor alle håndklæder fra Aiayu til 25 % af normal prisen. Dette er en helt særlig kampagne som kun gælder t.o.m. tirsdag d. 11. april. Kampagnen gælder så længe lager haves.

Forny og indret dit badeværelse med de flotte og lækre håndklæder fra Aiayu i flotte nuancer som kan kombineres på kryds og tværs hvis man ønsker dette.

Aiayu Towel er en serie af tidløse og holdbare håndklæder i luksuriøs naturlig kvalitet i 4 basisstørrelser nøje afstemt i 4 harmoniske farver. En helt igennem fantastisk håndklædeserie, som vi har glædet os til at præsentere.

Alle håndklæder har fine detaljer som kun Aiayu kan skabe. Et flot stof logo samt en bred bomuldsstrop giver disse håndklæder et underspillet og dog karakterfuldt udseende.

Alle håndklæder består af 80 % økologisk bomuld fra Tyrkiet & 20 % hør fra Belgien.

Hør har en høj sugeevne og bomuld ligeledes en exceptionel blødhed. Når disse to slidstærke materialer kombineres får du et enestående håndklæde.

Ønsker du at se mere? Se hele vores store udvalg fra Aiayu HER

 

God fornøjelse ♥

 

Vi har tilladt os at holde lidt påskeferie. Vi sender bestillinger afsted tirsdag d. 4. april samt normalt igen på hverdage fra tirsdag d. 11. april.  

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer – Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatkoder m.m.