Overtøj | Luksuriøs & Funktionel kvalitet | Shop online Rue Birch

Viser 1–21 af 25 resultater

Overtøj

JAKKER & FRAKKER I LUKSURIØS & FUNKTIONEL KVALITET

Hos Rue Birch finder du et håndplukket udvalg af overtøj fra bl.a. Aiayu, Apof & Rue de Tokyo. Hver sæson udvælger vi de bedste jakker og frakker i flot kvalitet. Alt overtøj rummer mange flotte og funktionelle detaljer og fås i flere længder. Du kan både finde din nye vinterjakke, en overgangsjakke samt en let sommerjakke. Læs under hver vare hvilken funktioner den enkelte frakke har. Flere af vores jakker er vandafvisende og på trods af deres smukke & æstetiske ydre tåler de både vind, regn & solskin. Du finder også de flotte jakker i oilskin fra Aiayu. Denne model hedder ‘Noor’ og er en klassiker af frakker fra Aiayu. Du finder ligeledes jakker i Ventile certificeret bomuld, eksklusive frakker i uld og loden kvalitet, samt forårsjakker i worker inspireret stil skabt i økologisk bomuld.

At investere i overtøj indebærer altid mange overvejelser. Kontakt os meget gerne for yderligere vejledning. Du kan skrive til os på mail info@ruebirch.dk. Her gør vi alt for at svare dig samme dag, har vi en travl periode kan der gå op til 3 hverdage.

Du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon: 77774800. Her ringer du til vores fysiske butik hvor vi vil gøre det bedste for at hjælpe dig med dine spørgsmål.