Keramik Krus | Håndlavede Kopper med/uden Hank | Rue Birch

Viser 1–21 af 43 resultater

Keramik krus

Det er ofte de små ting, der skaber hverdagens magi, og noget af det bedste er uden tvivl en varm kop et-eller-andet serveret i et af vores unikke keramikkrus. Find vores kopper i keramik lige her, hvor du kan vælge blandt både keramikkrus med hank og keramikkrus uden hank og få et fedt keramikkrus hjem. Din valgte kop bliver hurtigt en favorit, når trangen til lidt lunt at drikke melder sig. 

Håndlavede keramikkrus i designs for enhver smag

Mange forbinder varme drikke med både hygge og selvforkælelse, og glæden bliver absolut ikke mindre af, at din kaffe, te eller kakao nydes fra et velvalgt keramikkrus i et design, der giver dig et smil på læben. Sortimentet her er fyldt med de fineste håndlavede keramikkrus i varierende farver, størrelser og designs – både med og uden hank. 

Bryg en lækker kop til dig selv, eller inviter venner og familie til at samles omkring lidt at lune sig på – måske akkompagneret af en smuk keramikskål med nødder, småkager eller andet godt til ganen. Uanset om du foretrækker keramikkopper med hank eller keramikkrus uden hank, har vi de rette kopper til dig, og du kan bestille lige så mange af slagsen hjem, som du har brug for. Det er fantastisk at mixe de forskellige designs og farver på kryds og tværs til din helt egen unikke samling af krus, der nemt kan stå fremme på åbne hylder i køkken eller stue og pynte flot i indretningen.

Keramikkrus med hank eller keramikkrus uden hank?

Det er uden tvivl et af de helt centrale spørgsmål, når du skal vælge dine nye kopper i keramik. Nogle foretrækker en hank at holde på, mens andre nyder at holde om kruset uden hank, der giver en god varme til kolde hænder. Det er i høj grad en smagssag, om du skal vælge keramikkrus med eller uden hank, og mange går i virkeligheden efter en blanding af forskellige krus, der giver variation på hylderne derhjemme. Tag dig god tid til at vælge blandt vores mange unikke keramikkrus her, og forkæl dig selv eller en, du holder af, med et ganske særligt krus, der bringer glæde igen og igen.