Hørservietter Arkiv - RUE BIRCH

Viser alle 8 resultater

Hørservietter

Hørservietter er ikke blot et funktionelt, men også utroligt dekorativt valg, når du dækker bord. De har det fineste udtryk og findes i en bred vifte af farver, som bringer personlighed ind i hjemmet og på et veldækket bord. Hørservietter er genbrugelige, så du kan finde dem frem fra skabet igen og igen samt blot vaske dem efter en endt middag. Udforsk vores mange forskellige hørservietter her, og lad dig inspirere til dit næste køb. 

Dæk bord med stofservietter i hør

Hør er et fantastisk materiale med en god absorberingsevne, der gør det yderst velegnet til servietter. Servietter, som findes i et bredt udvalg af nuancer og mønstre, som kun venter på at pynte på dit bord. Nogle er helt simple i udtrykket, imens andre er mere iøjnefaldende med små detaljer, en særlig farve eller andet, der skaber blikfang. Hos Rue Birch finder du de smukkeste hørservietter, som kan pynte på dit bord både en almindelig hverdagsaften, men også til hyggelige middage med gæster. Desuden er der rig mulighed for at mixe og matche de forskellige designs og udvælge dine favoritter. 

Vi har hørservietter fra mærkerne Libeco, som gennem generationer har skabt nogle af de ypperste tekstilvarer, og Stilleben, som byder på fine farver. 

Genbrugelige og tidløse hørservietter hos Rue Birch

Vores hørservietter er ikke kun et nyttigt element i dagligdagen, men også et dekorativt element i borddækningen. De kan foldes let sammen som en klassisk serviet, men du kan også kaste dig ud i alverdens servietdekorationer, så stofservietter rigtigt kommer til sin ret. 

Du kan med fordel kombinere servietterne med keramik i smukke nuancer og designs. Vores hørservietter er i fineste kvalitet og holder sig i god stand længe, hvis du naturligvis følger de rette vaskeanvisninger og passer godt på dem. Teksturen er sprød og levende, og servietter finder nemt deres rette plads på middagsbordet. 

Hos Rue Birch håndplukker vi de fineste designs og giver dig mulighed for at vælge unikt og utroligt spændende boligtilbehør til dit hjem.  Vores stofservietter er blot én kategori af populære varer, og vi er helt sikre på, at du kan finde de rette lige her på siden.