Håndklæder | Bløde Håndklæder til Badeværelset | Rue Birch

Viser 1–21 af 33 resultater

Håndklæder

Hos Rue Birch finder du spændende mærker, der alle kan sætte deres eget præg på dit badeværelse med smukke mønstre og bløde kvaliteter.

Alle vores bæredygtige håndklæder har en yderst god absorberingsevne og dermed funktion, da de indeholder hør. Du kan se hele udvalget fra Frama & Libeco her på siden eller besøg vores butik i Nykøbing Falster.

På denne side kan du se vores store udvalg, og nedenfor kan du læse meget mere om håndklæder, og blive klogere på, hvordan du passer på dem, så de holder sig flotte længst muligt.

Hos Rue Birch har vi masser af inspiration til et smukt og bæredygtigt hjem, med et stort udvalg inden for interiør, bæredygtigt tøj, bæredygtige smykker, økologisk skønhed og endda møbler til din bolig. Tag et kig på vores nyheder, eller måske en af vores andre, spændende kategorier.

SMUKT DESIGN & UNIKKE VÆVNINGER

På vores hjemmeside finder du både fine gæstehåndklæder til badeværelset, badehåndklæder og badelagner samt vaskeklude og lækre håndklæder i flotte mønstre. Alle håndklæder håndvæves i 100 % naturligt hør & bomuld. Vi har mange forskellige farver, men fælles er, at de har en naturlig simplicitet, der er med til at give en smuk og ensartet stil på dit badeværelse.

Du kan også finde fine fouta plaider i hør fra Libeco, der er perfekte til både strandturen og din sofa. Alle vores naturlige håndklæder er multifunktionelle herudover har flere af de små modeller håndklæder en størrelse der er perfekt til at tørre hænderne i.

Under hvert produkt kan du læse meget mere om materialet, mærket bag og meget andet. Det er også her du finder mere information om bæredygtighed.

Nedenfor kan du læse meget mere om nogle af de spændende håndklæder og mærker som du kan finde her på siden. Husk også at vi har mange andre spændende varer indenfor boligindretning og interiør til badeværelset, køkkenet og stuen. Tag et kig omkring, og bliv forelsket i vores enkle, nordiske stil, der smukt passer ind i de fleste hjem.

FRAMA HÅNDKLÆDER

Frama har lavet en ny kollektion med luksuriøse håndklæder. Her på siden kan du se hele udvalget. Frama har valgt at dele kollektionen op i 2. Håndklæder som er “Light” og håndklæde som er “Heavy”. Herudover findes disse i 2 farver og 3 størrelser.

Light Towel fra Frama er et muslin vævet håndklæde i en luksuriøs blanding af 80 % økologisk bomuld & 20 % hør.

Det bløde håndklæder er hurtigt tørrende, absorberer nemt fugten & føltes blødt og lækkert på huden. Hør & bomuld er begge bionedbrydelige og naturlige materialer som tilsammen skaber et funktionelt og æstetisk håndklæde. Hør optager hurtigt fugten og afgiver ligeledes den hurtigt igen.

Bomuld kendetegnes for sin blødhed, Begge materialer er slidstærke & åndbare. De lette håndklæder fra Frama findes i de to farver Burned Orange & Sage. Alle håndklæder fra Frama er funktionelle med 2 stropper for nemt og fleksibelt ophæng. Vask dem igen og igen. Light Towel fra Frama bliver kun blødere med tiden og øger sin sugeevne. Alle håndklæder leveres i en genanvendelig pose og er oplagte til gaver.

Heavy Towel fra Frama findes ligeledes i 2 farver Burned Orange & Sage. Heavy Towel er et tykt og luksusriøst frotté håndklæde med en sublim sugeevne og blødhed. Alle håndklæder er vævet i 80 % oekotek certificeret bomuld & 20 % hør. Et ekstravagant håndklæde til dit badeværelse. Se hele kollektionen og alle størrelser hos Rue Birch.

HAMAN HÅNDKLÆDE

Hvad er et hamam håndklæde? Hamam er et andet navn for tyrkisk bad, og det er her der er fundet inspiration til det smukke, traditionelle Light Towel fra Frama. Et håndklæde som dette er stort og også perfekt til saunabrug.

I et tyrkisk bad- eller hamam – vil man typisk først blive sat ind i et varmt, tørt rum for at sætte svedkirtlerne i gang. Derefter rykkes man til et andet rum, der er endnu varmere. Til sidst overhældes man med koldt vand. Det er en traditionel og afslappende behandling, som man også kan få mange forskellige steder i Danmark. Navnet “Hamam håndklæder” kommer fra den traditionelle, tyrkiske fremstillingsmetode.

FOUTA HÅNDKLÆDE

Har du brug for noget der er endnu større end et badelagen? Vi kan på det varmeste anbefale at du prøver vores fouta hørplaid fra Libeco. Oprindeligt hedder de The Belgian Towel og er et traditionelt belgisk håndklæde vævet i fouta kvalitet.

Hvad er et fouta håndklæde? Fouta har ligesom Hamam en lang historie bag sig. Disse traditionelle håndklæder stammer fra Tunesien og Nordafrika, og er populære i Middelhavsområdet.

Oftest er de lavet af hør, og farver som brun, gul, brændt orange og flere andre naturlige farver går oftest igen i håndklædernes design. Disse er perfekte som badehåndklæder, men kan også bruges som hamamhåndklæder, tæpper & meget mere.

Denne multifunktionelle plaid & håndklæde er også perfekt på stranden, på terrassen, i sofaen, som dug eller som smukt gæstehåndklæde. Disse fouta plaider findes i mange farver som brun, blå, grå, gul, beige, natur hvid, sort, mintblå og mange flere. Plaiderne har en god tyngde, og er store nok til at der er plads til flere på en strandtur.

En anden fordel er at disse tæpper i hør ikke fnuldrer som et almindeligt tæppe i uld gør. Går du meget i sort tøj eller har en mørk sofa kan det være udfordrende med tæpper i uld. Du kan med fordel anvende vores hørplaid og fouta.

BADEHÅNDKLÆDER FRA BELGIEN

Rue Birch fører en helt særlig kollektion af eksklusive Frotté håndklæder til badeværelset i en særlig blanding af hør & bomuld. Den naturlige hør stammer fra Belgien mens den traditionelle bomuld stammer fra Tyrkiet.

Du kan kende badehåndklæderne på deres enorme størrelse & enestående sugeevne. Et badehåndklæde er perfekt til strandturen, fordi du hverken behøver have tæer eller hår i sandet, og de smukke designs er perfekte til en hyggelig strandtur. Prøv for eksempel badehåndklædet fra Libeco i hør og bomuld i størrelsen 70×140 – perfekt til en tur på stranden i sommervarmen eller svøb dig ind i håndklædet på en kold vinterdag.

Disse særlige håndklæder er perfekte hvis du ønsker at skabe en underspillet spastemning i dit bad. Badehåndklæder kan også findes i andre størrelser, for eksempel så de er bredere. Herudover findes der også en bæredygtig vaskeklud i samme hør kvalitet.

HVORDAN VASKES HÅNDKLÆDER?

Vi giver gerne gode råd til hvordan du passer dine håndklæder. Ved du hvordan du bedst passer på dine håndklæder? Hvis ikke, er der hjælp at hente her.

I langt de fleste tilfælde bør du vaske dine håndklæder ved 60 grader (se altid vaskeanvisning på produktet, da denne er gældende), for at være sikker på at de er helt rene og fri for bakterier. Dette vaskeråd gælder for vores Frotté håndklæder i hør & bomuld.

Derudover kan de fleste af vores håndklæder både tørres på tørresnoren eller i din tørretumbler, vi anbefaler naturligvis den mere bæredygtige løsning på tørrestativet udenfor. Hør tåler ikke blegemiddel som der bl.a. indgår i vaskepulver til hvid vask, så dette bør du undgå ved vask for bedste holdbarhed.

Mange nyere tørretumblere er også mere skånsomme end tidligere, og derfor kan dit håndklæde faktisk også holde længe, selvom du bruger tumbleren.

Vask af håndklæderne er altså simpelt og hurtigt. Brug aldrig skyllemiddel når du vasker håndklæder. Skyllemiddel blokerer fibrene og dermed absorberingsevnen. Har du brug for bløde Frotté håndklæder så anbefaler vi at benytte din tørretumbler.

Håndklæder i ren bomuld skal ligge i blød inden de tages i brug for at opnå den bedste absorberingsevne. Dette behøver du ikke at gøre med vores Frotté håndklæder da de indeholder hør. De skal dog vaskes 2-3 gange for optimal sugeevne – der er ikke meget ved et håndklæde der ikke kan tørre dig ordentligt.

Alle vores fouta håndklæder i hør bør altid skånevaskes. De flotte fouta håndklæder er vævet med særlige vævninger. Disse vævninger vil vride sig forskudt for hinanden, hvis man vasker ved almindelig vask. Vi anbefaler derfor ikke at man benytter sin tørretumbler til sit fouta håndklæde. Dette vil ligeledes vride hørfibrene.

BÆREDYGTIGE HÅNDKLÆDER

Hos Rue Birch vil vi gerne fokusere på bæredygtighed. Derfor kan du regne med at dit næste håndklæde kommer fra bæredygtig produktion, med fokus på alt fra emballage til arbejdsvilkår. Bæredygtighed er nemlig meget andet end hvad produktet er fremstillet af.

Under hvert produkt kan du læse meget mere om ansvarlighed, fremstilling og produktion, så du kan blive klogere på de produkter du har i dit hjem. Alle vores håndklæder fra Libeco er eksempelvis vævet på et CO2 neutralt lokalt væveri af belgisk hør. Håndklæderne fra Frama er alle fremstillet af oeko-tex certificeret bomuld og vævet lokalt i Europa.

Bæredygtighed handler også om kvalitet & holdbarhed. Vi har testet hvert eneste håndklæde på webshoppen for at sikre os at alle håndklæder lever op til de høje krav vi stiller til kvaliteten & den lange holdbarhed. Et håndklæde skal patinere og bevare dets særlige udseende.

Æstetisk, funktion & kvalitet er vigtige elementer for at skabe et perfekt & særligt håndklæde, som alle i husstanden kan nyde i mange år frem.