Bøjler fra Skagerak | Stort udvalg | køb her RUE BIRCH DK

Viser alle 4 resultater

Bøjler

BØJLER TRÆ OG BÆREDYGTIG KVALITET

Her på siden finder du vores udvalg af bøjler fra Skagerak i FCS certificeret egetræ & med flotte detaljer. FCS er en mærkning som sørger for at træer bliver genplantet, så produktionen bliver så cirkulær som muligt. Brug de flotte træbøjler fra Skagerak i din entré eller soveværelse eller hav en enkelt hængende på badeværelset med sin morgenkåbe, så den altid er klar til brug.

Skagerak fremstiller klassiske bøjler i originalt design og holdbar kvalitet. Alle bøjler findes i massivt egetræ. Bøjlerne er ubehandlet og vil overtid udvikle en flot patina. Er du ikke til det naturlige udtryk finder du også bøjlerne i sort eg. Af modeller finder du blandt andet den populære Georg hangers med lædersnor og den klassiske Collar Hanger fra Skagerak.

KUNDESERVICE & BESTILLING

Kan du ikke finde den bøjle du sørger fra Skagerak, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestiller gerne den ønskede bøjle hjem til dig.

Skriv til Rue Birch på info@ruebirch.dk eller ring til os på 7777 4800.

Du er også velkommen til at besøge os i Nykøbing Falster hvor du finder vores butik. Her kan du se hele udvalget fra Skagerak.