Skagerak - RUE BIRCH

SKAGERAK

Skagerak har skabt ikonisk og klassisk design siden 1976. Det er med stor stolthed at Rue Birch kan præsentere et bredt udvalg fra den danske familieejede virksomhed.

Skagerak er kendt for at skabe design i træ. Tag for eksempel den klassiske bakke Fiona i eg med de ikoniske huller, Dania skærebræt i det mørke teak eller de flotte havemøbler fra kollektionen “Skagen” i naturlig teak træ som igennem årene patinerer smukt i en flot grå nuance. Nyheder kommer også løbende til & stadig i den simple nordiske stil som kendetegner Skagerak. Her på siden samt i butikken finder du et blandet udvalg af nyt & klassisk design fra Skagerak.

Ansvarlig & bæredygtig vision

Design med certificeringer

Skagerak er et dansk designbrand med store visioner. Udover at alle designs i træ laves i de langtidsholdbare materialer eg og teak, som ydermere patinerer smukt igennem årene, så er alle produkter FSC certificerede. Det betyder at for hvert træ der fældes bliver der også plantet et nyt.

Selve virksomheden Skagerak er B Corp certificeret. Det vil sige at der tænkes miljø & ansvar ind i hele dagligdagen hos Skagerak & dets medarbejdere. Skal en medarbejder eksempelvis ud at flyve, sørges der for at denne tur klimakompenseres.

Skagerak er i allerhøjeste grad bæredygtige møbler & tilbehør til boligen.

Hvad enten du skal bruge en køkkenrulleholder eller knage i eg, en bakke i teak, eller måske en flot bøjle i træ, så kan du med god samvittighed investere i design fra Skagerak. Se hele det store udvalg her på vores onlineshop eller se det flotte udvalg fra Skagerak i vores butik i Nykøbing Falster.

Vi står klar til at hjælpe med råd & vejledning om alt fra indretning til vedligeholdelse af dine Skagerak møbler & interiør.

Mangler du en god gave kan vi også hjælpe med inspiration. Her er eksempelvis det klassiske store skærebræt & bakke en flot gaveidé eller den ikoniske stjerneformede juletræsfod i teak og ege træ.

HAVEMØBLER FRA SKAGERAK

I gamle dage hed Skagerak Trip Trap. Langt de fleste af os, kan ligge genkende til dette mærke. I dag har et nyt navn givet nyt liv til de flotte havemøbler. Nye modeller er kommet til mens de klassiske Drachmann & Skagen sæt stadig består.

I foråret 2022 lancerer Rue Birch en lille hyggelig gårdhave med en særudstilling af de flotte havemøbelsæt fra Skagerak. Her vil du også finde parasoller fra Skagerak, bænke & loungestole. Kig forbi & besøg den lille gårdhave i foråret 2022 lige i hjertet af Nykøbing Falster.

Kom forbi & nyd solens stråler i de ikoniske havemøbler fra Skagerak. Du er også altid velkommen til at se hele udvalget online her på denne side. Kontakt os gerne for råd & vejledning.