Gratis levering ved ordrer over 499,- | Levering 1-3 hverdage

Cookies & persondata

COOKIES

Ved at benytte ruebirch.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Vi anvender cookies for at få siden til at fungere og til at gøre den lettere for dig at bruge. Cookies hjælper os bl.a. med at få overblik over besøg, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiderne og vores ydelser. Dermed kan vi give dig en bedre brugeroplevelse med mere relevant indhold.

Visse cookies indsamler følgende typer af oplysninger om dig, der efter omstændighederne kan udgøre persondata: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Denne indsamling foretages med hjemmel i databeskyttelsesforordningens (GDPR) artikel 6, stk. 1, litra f, da indsamlingen sker med henblik på at optimere hjemmesiderne til gavn for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på ruebirch.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere ruebirch.dk.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

Har du handlet hos os, og i den forbindelse har købt et produkt du ikke er tilfreds med, så er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail info@ruebirch.dk.

Som forbruger har du også altid mulighed for, at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning,
Nævnenes Hus

Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via https://www.forbrug.dk/

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er
forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: https://ec.europa.eu/odr.Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@ruebirch.dk

LOVVALG & VÆRNETING

Køb af varer på ruebirch.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

GENERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: Anders Damgaard Nielsen ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR. Nr. 29842221
Adresse: Vestergårdsvej 1, 4800 Nykøbing Falster
E-Mailadresse: info@ruebirch.dk
Etableringsår: 2006

 

PERSONDATA

Rue Birch tager ansvaret for dit privatliv meget alvorligt, og vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger. Vores persondatapolitik oplyser, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger på vores hjemmeside.

For at kunne handle på ruebirch.dk skal du som minimum oplyse:
Navn – Adresse - Telefon/mobilnummer - Mailadresse samt Betalingsoplysninger.

Personoplysningerne registreres hos Anders Damgaard Nielsen ApS/Rue Birch og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Når du interagerer på vores hjemmeside, kan vi også automatisk indsamle oplysninger om dit besøg. Det er primært for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger vores hjemmeside, så vi kan skabe bedre indhold og mere relevant kommunikation.

Indsamling og behandling af dine persondata vil ske ud fra bestemte oplyste formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. 

Sådanne formål kan indbefatte:

  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Opfyldelse af aftale på baggrund af din anmodning (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Administration af din relation til os (GDPR art. 6, stk. 1, litra a, b eller f)
  • Drift og optimering af vores hjemmeside (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Opfyldelse af krav ifølge lovgivningen (GDPR art. 6, stk. 1, litra c)
  • Kundeservice og generel kommunikation med os (GDPR art. 6, stk. 1, litra a, b, c eller f)
  • Udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale fra os eller en af vores samarbejdsparter (GDPR art. 6, stk. 1, litra a)

Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger indsamles enten ved

  • at du selv indtaster dem i vores systemer, som kan blive suppleret ved en efterfølgende kontakt med dig, eller
  • vi kan modtage dem fra andre organisationer, fx google og facebook

Til hvilket formål behandler Rue Birch dine personoplysninger?

Vi behandler dine almindelige personoplysninger til et eller flere af disse formål:

  • at administrere og tilbyde produkter, som du har bedt om eller udtrykt interesse i
  • at administrere konkurrencer og andre tilbud, som du deltager i
  • at kommunikere med dig hvis produktet, du har bedt om, ikke er tilgængelig
  • at personliggøre og forbedre din oplevelse på vores platforme
  • at screene for snyd og bedrag
  • at personliggøre og skræddersy den kommunikation, vi sender ud til dig

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger?

Personoplysninger indsamlet og behandlet til brug for ovenstående formål, sker enten

  1. På grundlag af et samtykke, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra a) eller art. 9, stk. 2, litra a),
  2. Som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b),
  3. Som følge af, at Rue Birch er retligt forpligtet hertil, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra c),
  4. Fordi det er nødvendigt af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra e).
  5. Fordi det er nødvendigt for, at Rue Birch kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

Der indsamles alene personoplysninger, der er nødvendige for, at Rue Birch kan opfylde sine forpligtelser overfor dig. Hvis du ikke giver de påkrævede oplysninger, kan Rue Birch ikke tilbyde den ønskede service.

Hvem videregiver Rue Birch personoplysninger til?

Rue Birch videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre

  • du udtrykkeligt samtykker hertil
  • det er til brug for opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig
  • såfremt Rue Birch er retligt/juridisk forpligtet hertil.

Typisk vil videregivelse ske til samarbejdspartnere, offentlige myndigheder, revisionsfirmaer, advokatfirmaer eller pengeinstitutter eller forsikringsselskaber.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på ruebirch.dk er Lise Nielsen.  

Sikkerhed

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger.

Derudover har vi sikkerhedsprocedurer på plads for at beskytte vores papirbaserede systemer og computerbaserede databaser mod tab og misbrug, som vi kun giver adgang til, når det er absolut nødvendigt. Vi har desuden strenge retningslinjer for brugen af personoplysninger i vores systemer og databaser.

Ret til indsigt og berigtigelse

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@ruebirch.dk 

Hvis du har abonneret på evt. at modtage vores nyhedsbrev, kan du til en hver tid afmelde disse. Dette gøres via et link i de enkelte e-mails.

Samtykke

Hvis Rue Birch behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket ved at sende os en mail på info@ruebirch.dk Herefter behandler vi ikke længere dine personoplysninger.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilbagetrækker et samtykke, vil Rue Birch ikke længere have mulighed for at udøve sine forpligtelser overfor dig. 

Klage

Klage over behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dkDu kan finde anden generel vejledning og information på www.datatilsynet.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på info@ruebirch.dk

Vi tilstræber at opfylde en høj standard, og vores politikker og procedurer bliver løbende revideret. Fra tid til anden kan vi derfor ændre denne privatlivspolitik.

Vi anbefaler dig derfor løbende at holde dig opdateret på denne side.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Anders Damgaard Nielsen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på ruebirch.dk er Anders Damgaard Nielsen ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@ruebrich.dk. 

Betingelserne er senest opdateret d. 25.11.2019